Rygaards Skole

Rygaards Skole

fredag den 28. november 2014

Tilmeld dig en SMS julekalender


Bliv opslugt af julehistorier på en helt ny måde, uanset om du er barn eller voksen. SMSpress og Bibliotekerne i Danmark tilbyder for 5. gang alle i landet, at få et drys jul via SMS, fra den 1. og frem til den 24. december. Sidste år var der 15.000 læsere fordelt over hele landet der læste med!
Du kan selv vælge om du vil følge julekalenderen for børn eller julekalenderen for voksne. Det er helt gratis at få et dagligt skud julehygge direkte på telefonen. Du skal blot betale almindelig sms-takst for den ene SMS der skal til, for at tilmelde sig julekalenderhistorien.
De voksnes julekalender er skrevet af Steen Langstrup og han byder vanen tro på et mesterligt julegys i SMS-julekalenderen ‘ Hjem til Jul’ hvor en grim hemmelighed måske for altid vil vende op og ned på verden, som vi kender den.
Børnenes julekalender er skrevet af ingen ringere end Kenneth Bøgh Andersen, aktuel med filmen Antboy 2, som har premiere den 25. december 2014. Julekalenderen hedder 'SMS fra Antboy' og kan læses alene eller som en slags forhistorie til ‘Antboy 2'. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.